Retinol og vitamin A creme: få øjeblikkelig glattere hud

At have en smuk hud er noget, som mange ønsker. Der er mange forskellige reklamer og tips at følge, som lover gode resultater. I mange tilfælde virker det dog ikke som ønsket. Og det er her retinol bedre kendt som vitamin A creme træder ind i billedet. Ifølge den kendte hudlæge Ross Perry er der kun én effektiv ingrediens til at reducere linjer og rynker. Og ja, du har sikkert allerede gættet det – det er retinol, eller som nævnt før, vitamin A.

Selvom gennembrud i hudpleje ingredienser sker ofte har mange ingredienser en tendens til ikke at virke. Imidlertid er retinol blandt de få ingredienser, der har vist sig at virke. Så du skal holde øje med vitamin A cremer.

I øjeblikket er mange firmaer vilde med det. De arbejder konstant på at tilbyde retinol produkter med den højeste kvalitet.

Det er svært at tro, men nu kan du endda få en dosis af retinol i din øjencreme. Retinol er blevet så populært og efterspurgt, at selv supermarkeder er ved at komme med på trenden. Selv Asdas (britisk supermarked) eget skønhedsmærke, Nspa, har lanceret produktet Expert Nightly Revitalizing Retinol Capsules til 87 kr. Dette gør dem til det første supermarked, der udvikler og sælger retinol hudplejeprodukter på markedet.

Det britiske supermarked er så tilfredse med deres produkt, at de endda tilbyder at give pengene tilbage, hvis du ikke ser nogen forbedringer i din hud efter en periode på fire uger efter brug af deres A-vitamin.

Så hvad er det med retinol og vitamin A, der gør folk så besatte?

Dette er let at besvare – hemmeligheden ligger i retinol cremers evne til drastisk at reducere rynker. Og det er ikke alt, der kommer med retinol. På grund af dens imponerende evne til at fjerne akne er det blevet det mest populære produkt, der tilbydes af hudlæger til personer, som har problemer med deres hud.

Se billedet nedenfor, som viser resultat før og efter brug af retinol creme:

Billedet blev taget fra Reddit, hvor brugeren Egotr4p uploadede det med titlen “Hard work and retinol rlly make a difference,” (oversat: Hårdt arbejde og retinol gør virkelig en forskel). Hun uploadede dette billede af hendes hud, før brug af vitamin A cremer og efter brug af retinol. Jeg tror, det er fair at sige, at resultaterne taler for sig selv.

Vi kan også bruge hendes egne ord til at beskrive resultaterne: “I never thought I would be where I am now. I did not go to a derm, although I had access to RX retinol.” (oversat: “Jeg troede aldrig, at jeg ville være, hvor jeg er nu. Jeg tog ikke til en hudlæge, selvom jeg havde adgang til RX retinol.”)

vitamin-a-creme

Brugeren forklarede, at hun bruger tretinoin 0,025 procent, som hun får via recept.

Selv om transformationen tog omkring to år, er det indlysende, at hun er glad for resultat, hun opnåede efter at have brugt vitamin A creme.

Selvom det lyder magisk, og billederne taler for sig selv, skal ethvert hudplejeprodukt bruges med forsigtighed, da det faktisk vil påvirke din hud. Så her er alt relateret til retinol creme, som du behøver at vide, før du begynder at implementere det i din hudplejerutine.

Vælg den rette vitamin A creme

Den bedste måde at vælge den bedste retinol creme eller et hvilket som helst anden vitamin A creme eller hudplejeprodukt på er at vælge et retinolprodukt fra et mærke, der har en god formel. Retinol er et komplekst stof, så derfor er der flere faktorer at overveje end blot procentdelen af retinol i et hudplejeprodukt,

Retinol Lift creme er en klinisk anti-aging formel. Det omvender aldringsprocessen og at eliminere rynkedannelsen.

Hvordan Retinol Lift Virker?

For at opnå den bedste og mest sunde hud bør du overveje at bruge ​​Retinol Lift creme.

Denne klinisk formulerede vitamin A creme og serum er fuld af retinol og kombinerer botaniske ekstrakter, der forhindrer dannelse af fine linjer, folder og rynker. Disse tegn på aldring kommer sædvanligvis på grund af dårlig hudpleje.

Ved at anvende denne naturlige retinol creme og serum på dit ansigt, kan du reducere synlige tegn på aldring og få et ungdommeligt ansigt uden bivirkninger.

De botaniske elementer tilsat A-vitamin og creme virker fra det dybe hudlag ved let at trænge ind i hudlaget uden at blokere udvendige porer. Dette er vigtigt da aldring reducerer adskillige kollagen- og elastin peptider med et massivt tab af næringsindhold i hudceller.

Brugen af ​​dette serum øger nærings absorptionen inde i hudcellerne på grund af høj koncentration af antioxidanter, mineraler og vitamin kilde. Inden for et par uger ser folk, der bruger creme synligt yngre ud og har glattere hud.

Forøgelsen af kollagen peptider genopliver hudens tilstand. Resultaterne afviger dog fra person til person, da det ikke er godkendt af FDA.

Hvordan Virker Det?

Retinol Lift Creme er et naturligt hud produkter, der indeholder ingredienser, som virker med epidermis for at forynge og nære hudcellerne på en naturlig måde. Et af de vigtigste aktive ingredienser er retinol eller vitamin A.

A-vitamincremen og serum fjerner hårde og døde hudceller og løfter kollagen formationen inde i huden. Dette fører til revitaliseret og næret hud, der får huden til at se flere år yngre ud.

Konsistent anvendelse af serummet giver tilstrækkelige doser retinol og peptid strøm, som gør at aldringsprocessen bliver gjort langsommere. Som følge af anvendelsen af ​​retinol- eller vitamin A-produkter får huden god hydrering og fremstår strammere og glattere. Ved konsistent at bruge retinol produkter, vil du ikke længere opleve, at din hud bliver løsere.

Da Retinol Lift creme er fuldt af retinol, øger det også blodcirkulationen i hudvævet. Dette resulterer i, at din hud virker levende, sund og glødende. Sørg dog for først at teste produktet, hvis du tidligere har haft allergiske reaktioner ved brug af kosmetik.

Synlige fordele af Retinol Lift creme

Ved daglig brug af Retinol Lift vitamin A creme og serum med retinol bør du opleve forbløffende synlige resultater. Men hvis du har spørgsmål eller bekymringer, bør du altid tale med din hudlæge. Nogle af de resultater man kan opleve efter regelmæssigt brug af retinol cremen inkluderer:

Reducerer løs hud
Eliminering af synlige rynker og fine linjer
Forhøjet kollagen og elastin peptid niveau
Beskytter ansigtet mod hård UVA- og UVB-stråling fra solen
Levende, sundere og yngre hudoverflade
Reduceret pigmentering
Glødende og forynget hud
Nærer og fugter huden
Beskytter hud mod skade på frie radikaler
Reducerede mørke cirkler omkring øjnene
Glat hudoverflade
Reducerer tegn på tidlig aldring

Hvordan du bruger cremen?

Brug af retinol creme er ligeså nemt som brug af ethvert andet hudplejeprodukt.

  1. Rengør dit ansigt med ansigtsvask
  2. Tag en lille portion retinol creme og spred det over ansigtet.
  3. Brug fingerspidserne til at massere creme forsigtigt ind ved hjælp af runde cirkulære bevægelser.
  4. Du kan også dække halsområdet, mens du anvender creme.

BEMÆRK: Gnid det ikke hårdt over overfladen af dit ansigt. Hvis det forårsager irritation, skal du straks stoppe med at bruge produktet og konsultere en hudlæge. Hvis du er ung eller har sår eller forbrændinger på hudoverfladen bør du ikke bruge produktet uden at konsultere en hudlæge.

Hovedingredienser

Kun botaniske ekstrakter anvendes til formulering af Retinol Lift vitamin A creme. Det indebærer ikke yderligere skrappe kemikalier. De aktive ingredienser omfatter:

Retinolekstrakter
Antioxidant
Coenzym Q10
Palmitoyl Peptid
Glycerin
Matrixyl
Granatæble
Ginseng
C-vitamin
Mineraler
Æsteriske olier
Tetræolier

BEMÆRK: Ingredienser nævnt ovenfor er dem, der er synlige på produktemballagen. Der er ikke udstedt udsagn vedrørende ingredienslisten. Den officielle hjemmeside erklærer adskillige ingredienser.

Hvordan cremen og creme er lavet

Ingredienserne er ikke lavet af fabriksfremstillede kilder, men de udvindes gennem flere forskellige tropiske planter og urter, der har skjulte egenskaber, som hjælper mod aldring og får huden til at se ung og sund ud.

Creme øger kollagen peptid produktionen gennem introduktion af flere aminosyrer og proteinsyntese. Anti-aging-lagrene anslået støtter hudoverfladen.

Sikkerhedsinstruktioner

Med brugen af denne fantastiske anti-aging formel er der også et krav om flere sikkerhedsregler, som omfatter:

Det er vigtigt at tage en sikkerhedstest først, inden du anvender denne vitamin A creme. Dette kan gøres ved at sprøjte creme på nakken og kontrollere følsomheden eller en eventuel reaktion, hvis der er nogen.

Anvend ikke serum på hud, der har sår, da dette vil skabe ekstreme bivirkninger

Personer, der har overfølsomhed hud skal konsultere en hudlæge, før de bruger produktet.

Hvor kan du købe produktet?

Retinol Lift vitamin A creme er udelukkende tilgængeligt på officielle hjemmesider, og ikke hos lokale butikker. Creme er kun tilgængelig så længe lager haves, så bestil i dag, før der ikke er flere tilbage.

Hvordan virker retinol og Vitamin A?

Mange henviser til retinol som det eneste anti-aging-produkt, der fortjener dine penge. Men lad os gå for hurtigt frem og lad os først kigge på, hvad retinol rent faktisk virker. Ifølge grundlæggeren af ​​Murad Skincare, Dr. Murad, kombinerer retinol de 3 vigtigste ingredienser, som fører til en perfekt hud. Disse omfatter: at bekæmpe frie radikaler, øge produktionen af ​​kollagen og eksfolierende effekt. Disse tre anses sammen for at være nøglen til sund og ungdommelig hud. Og det er derfor, mange vælger at bruge vitamin A cremer.

Men så godt som det lyder, anbefales retinol ikke til personer, der har hudlidelser som rosacea, eksem eller psoriasis. Brug af retinol, mens du har sådanne lidelser, kan resultere i at gøre din hud mere inflammeret eller, for at sige det med andre ord, gøre de nuværende symptomer mere alvorlige, end dem du har i øjeblikket. Kliniske forsøg har også vist PHA’er (fugtighedsmidler, hvilket betyder, at de har evnen til at tiltrække fugt til huden, forbedre hydrering) for at kompensere for nogle af de negative sider ved brug af et retinol).

Hvordan vælger du retinol og vitamin A produkter?

For det første skal du rent faktisk bedømme bogen på dens omslag, da det er vigtigt at være opmærksom på emballagen, da den er vigtig for produktet. Ifølge Dr. Maryam Zamani er emballagen og dens formulering nøgleelementerne til bestemmelse af hvilken, der skal anvendes, da vitamin A generelt kan være følsom over for udsættelse for luft og lys. For at få den bedste effekt er indkapslet retinol sandsynligvis være mindre påvirket af disse faktorer.

Og det er ikke det eneste – når det kommer til retinol, bliver valget af retinolproduktet endnu mere forvirrende, da ikke alle retinoler er ens. Mange firmaer stoler alt for meget på, at retinol er inkluderet i produktet, snarere end på den formel, det kommer i, og hvor effektivt det vil være på huden, når det bruges.

Kosmetiske retinoler bruger cirka ti gange mere retinolindhold end retinol, du får fra recept. Her får du en idé om, hvad nøgle formlen er og hvordan den virker: kosmetisk retinol skal omdannes til retinsyre, før det kan bruges på huden og generelt kommer det i koncentrationer på mellem 0,1 og 0,5%).

I mange tilfælde får du det bedste vitamin A produkt fra et mærke, der har en god formel. Retinol er et komplekst stof, og derfor er der flere faktorer at overveje end blot procentdelen af retinol i et hudplejeprodukt, herunder: molekylvægt, som mærkerne ikke behøver at afsløre på deres emballage, selvom det er en massiv faktor, der afgør, hvor ofte du bør bruge dit valgte retinol. Så for at undgå at få hovedpine fra alle disse komplicerede faktorer, er det bedst at vælge et retinol produkt, der er et mærke, som er kendt for høj kvalitet.

Da retinol er så populær har det ført til, at mange sandheder og usandheder er kommet frem om det. Her er nogle af de mest populære:

Q. Vitamin A creme & Retinol creme er det samme.

A. Ja.

“Også kendt som Retinol, A-vitamin bidrager til at øge udseende af fasthed, reducerer fine linjer og rynker, forbedrer signifikant ujævn hudtone, glatter og forbedrer også overfladen af huden. Retinol er absolut en kraftfuld multitasker.”Linda Blahr, Head of National Training ved SkinCeuticals.

Q. Du bør anvende retinoider hele dagen.

A. Nej.

Sollys gør produktet mindre aktivt, hvilket gør brugen mindre gavnligt. Retinol brydes ned under UV-lys. Derfor holdes de fleste retinol produkter i ikke-gennemsigtig emballage. Derfor bør du også bruge solcreme, når du bruger retinol produkter.

Q. Retinol og vitamin A cremer skal bruges en gang om ugen.

A. Ja, men kun i starten.

Da retinol forårsager rødme, tørhed og endda afskalning, anbefales det gradvist at indføre ingredienserne i din daglige hudplejerutine for at opbygge en tolerance for det. “Om aftenen skal du bruge en mængde A-vitamin i ærtestørrelse for at rense og tørre huden. Sørg for at undgå øjenområdet.” Linda Blahr, Head of National Training ved SkinCeuticals. “For at opnå de bedste resultater, bør du vente mindst 30 minutter, inden du anvender andre hudplejeprodukter. Begræns indledende brug til én eller to gange om ugen og øg derefter gradvist frekvensen.”

Q. Du kan begynde med at bruge retinol i 20’erne.

A. Ja.

Med hensyn til brug af retinol er der ikke en øvre aldersgrænse på, hvornår du kan starte, men mange dermatologer anbefaler at introducere din hud til retinol i midten af dine 20’ere – især hvis du lider af pigmentering eller akne. Som foreslået af forskning øges virkningen ikke længere efter 3 måneders retinol forbrug. Derfor anbefales det at bruge A-vitamin i 3 måneder og derefter at holde en 3 måneders pause.

Q. Retin-A, Retinoid og Retinol er det samme.

A. Nej.

Retin-A – bruges til akne såvel som middel mod aldring og er en stærkere recept retinoid.

Retinoider kommer fra samme familie som retinol, retinsyre og retin-a. Det er også en kemisk forbindelse af vitamin A.

Retinol er den ingrediens, der anvendes i kosmetik, der bliver en aktivt retinsyre, når det kommer i kontakt med huden.

Q. Retinoider kan bruges med alle hudtyper.

A. Ja.

Selvom retinol er velegnet til alle, kræver forskellige hudtyper forskellige retinol styrker. Hvis din hud er følsom, kan du få betændelse og få eksem og rosacea. A-vitaminprodukter kan også have tørring effekt. Derfor anbefales det at bruge retinol med mindst én fugtighedscreme for dem med tør og dehydreret hud.

Q. Retinoider gør huden tyndere.

A. Nej.

Retinol og vitamin A cremer og andre produkter virker faktisk på den modsatte måde og fortykker i stedet huden ved at øge celleomsætningen og kollagenproduktionen, hvilket resulterer i tykkere og mere ungdommelig hud.

Q. Retinoider er mirakel ingredienser.

A. Både ja og nej.

Retinoider er mirakel ingredienser. Enzymer i kroppen konverterer retinol til retinsyre, som er en aktiv form for vitamin A. Denne konvertering øger celleomsætning og stimulerer samtidig kollagen og elastin produktionen. Dette gør det hensigtsmæssigt at behandle enhver hudtilstand fra pigmentering til cystisk akne og rynker.

Der er også stærke undersøgelser, der præciserer dens kapacitet til at jævne hudtonen. På mange måder anses retinol for at være mirakel ingrediensen, men det skal bruges på en smart måde. Hvis du bruger retinol forkert kan det kompromittere den epidermale barriere.

Q. Retinol kan bruges sammen med andre syrer.

A. Nej.

Bland ikke Benzoylperoxid, AHA & BHA med Retinol, da de reducerer produktiviteten i retinoider. Vær også opmærksom på at disse kan kompromittere huden og have en negativ effekt på den, da både retinol og syrer kan forårsage irritation.