Top 4 Piller til Udrensningskur i 7 Dage eller 3 Dage

Vi undersøger udrensningskure, så du let kan finde de rigtige piller eller produkter der passer til dig.


intensive -colon-cleanse


Indhold:

top-udrensningskure

Effektiv Udrensningkur

En god udrensningkur er gavnlig for alle mennesker. Du kan tage et udrensningskursus og lære alt om, hvor du slipper af med toksiner i din krop. Nogle af fordelene ved en udrensningkur inkluderer sundere hud, bedre sundhed, mere energi og naturligt vægttab. Rigtig mange mennesker tror, at udrensningkur er en ubehagelig proces. Det er dog værd at bemærke, at udrensningkur blot er et andet ord for detox eller afgiftning. Målet med både udrensningkur og detox er det samme – at slippe af med toksiner i din krop, så kroppen kan føle sig sund hver dag.

Der er flere måder at udrense din krop på, blandt andet gennem kosttilskud. Den mest tilfredsstillende effekt opnås dog som regel ved at kombinere både kosttilskud og naturlige midler.

Hvad er udrensningkur og dets formål?

En udrensningkur er på ingen måder en kompliceret proces. Det handler mest af alt om at undgå bestemte fødevarer, der er svære for kroppen at fordøje, såsom kød- og mælkeprodukter. Nogle mennesker tager et ekstra skridt og beslutter sig for kun at leve af juice i flere uger. Der er mange forskellige måder at udrense din krop på. Dog anbefales det, at man kombinerer en sund, plante-baseret kost med kosttilskud, hvis man ønsker de bedste resultater.

Der er store forskelle mellem de resultater, du kan opnå. F.eks. vil en juice-kur kunne hjælpe på vægttab, men samtidig vil den også resultere i et underskud at mange essentielle mineraler og vitaminer, der i det lange løb kan have en negativ effekt på din krop. Derfor er det vigtigt, at man finder den helt rigtige balance mellem kosttilskud og naturlige produkter. Formålet med en udrensningkur er, trods alt, at fjerne giftstoffer fra din krop og derved skabe et sundere miljø. En udrensningkur kan dog ikke anbefales til børn, gravide kvinder og mennesker, der døjer med visse sygdomme. I disse tilfælde bør man kontakte sin læge, inden man kaster sig ud i en udrensning.

Udrensningskur produkter

For at opnå det bedste resultat, er det bedst at kombinere naturlige midler med kosttilskud. Når det kommer til kosttilskud, anbefaler vi kun at tage dem, der er lavet 100% naturligt. Derfor har vi lavet en oversigt over kosttilskud til udrensning, der kun er lavet af naturlige ingredienser.

Lad os tage et kig på nogle af de mest populære kosttilskud og produkter, og derefter kigge nærmere på naturlige midler.

Med en udrensningskur i 7 dage eller 3 dage kan du udrydde skadelige toksiner i kroppen og få det betydeligt bedre – så hvordan laver man en udrensning?

vores valg: 4 gode udresningskure

Vi har lavet en liste med anmeldelser af de bedste udrensnings produkter i 2019 som kan indeholde affiliate links.

Hvorfor har vi valgt disse produkter? Kort sagt:

De er fremstillede af naturlige produkter, hvilket er vigtigt når man skal vælge et udrensningsprodukt.


CLEANSE RITE – UDRENSNINGKUR 7 DAGE

detox-tone

Udrensningskur 7 dage.
Er du på udkig efter en hurtig og effektiv udrensningskur? Produktet er ganske populært i USA og har en hel del medvind fordi udover at give dig naturlig balance i kroppen giver det dig ifølge producenten også:

 • Fjernelse af kolontoksiner
 • Vedligeholdelse af god fordøjelse
 • Øgning af energiniveauer
 • Pænere hud
 • Afgifter tyktarmen med tarmskyl
 • Lindre mavesmerter
 • Forøger energi
 • Øger kroppens stofskifte

Cleanse-Rite Colon Cleanse indeholder naturlige afføringsmidler som renser kolonvæggene, lindrer gas og inflammation, og forbedrer fordøjelsen.

KØB CLEANSE RITE HER

Denne udrensningskur på 7 dage er nem og sikker at bruge. I 7 dage skal du tage én pakke Cleanse-Rite Colon Cleanse 3 gange om dagen. Behandlingen kan anvendes i op til fire uger af gangen.

Cleanse-Rite Colon Cleanse er en af de hurtigste, mest effektive udrensningskure på det danske marked. Udover at hjælpe med toksinudrensningen hjælper behandlingen dig også med at få det bedre.


DIGESTIVE SCIENCE INTENSIVE COLON CLEANSE – TARMRENSNING

intensive -colon-cleanse

Digestive Science Intensive Colon Cleanse er den bedste probiotika til tarmrensning på det danske marked. Efter få dages forbrug af produktet har flere forbruger fået det betydeligt bedre!

Her er nogle af fordelene ved produktet:

 • 10 dages udrensning
 • Hjælper med vægttab
 • Fjerne ophobet affaldsstoffer og toksiner
 • Lindrer forstoppelse, luft i maven og oppustethed
 • Indeholder Probiotika
 • Rig på fibre og mineraler
 • Forbedrer fordøjelsens sundhed
 • Et supplement der er nemt at tage hver dag


 

Detox Tone – Detox Udrensningskur

detox-tone

Detox Tone er en af de bedste udrensningskure Danmark har at byde på. Produktet kombinerer CLA, grøn te, og l-carnitin som producerer enestående resultater. Vi er vel alle på udkig efter forhøjede energiniveauer og toksinudtømning – og det er lige præcis hvad Detox Tone produktet byder på.

KØB DETOX TONE HER

Detox Tone kan indtages mundtligt 30 minutter før hvert måltid. Det er vigtigt, at begge piller indtages sammen med et glas vand.

Det er et naturligt supplement som indeholder følgende hovedingredienser:

 • Konjugeret linolsyre (CLA)

Konjugeret linolsyre (CLA) er en fedtsyre som findes i mejeriprodukter og kød. Syren hjælper med at omdanne fedt til energi, så du kan tabe dig og dit immunforsvar får et boost. CLA virker optimalt når man kombinerer det med grøn te.

 • Grøn te

Der er mange sundhedsfordele ved grøn te:

 1. Det er fyldt med antioxidanter
 2. Det hjælper med udrensningsprocessen

Produktet er et ekstraelement som forstærker sundhedsfordelene ved at indtage CLA, fremfor ved kaffeforbrug.

 • L-carnitin

Dette element syntetiserer kroppen for aminosyrerne lysin og methionin. Mange betragter denne komponent som et bodybuilding supplement, hvilket ikke er helt sandt. L-carnitin hjælper sandt nok med fedtforbrænding, men det giver også stofskifte og energiniveauer et boost.

 


Resveratrol

resvaratrol

Resveratrol er vejen frem hvis du er på udkig efter en nem og effektiv måde at tabe dig og blive sundere på. Hormonets enestående sundhedsfordele og naturlige ingredienser gør det til en af de absolut bedste udrensningskure der findes.

KØB RESVERATROL HER

Resveratrol skal indtages to gange om dagen – den mest effektive kombination er før aftensmad og før sengetid, sammen et glas vand.

Dette produkt indeholder et hormon som ellers findes i nødder, grøntsager, frugter, og mørk chokolade! Resveratrol er et naturligt phenol som findes i store mængder røde vindruer. Dette helt naturlige planteprodukt byder på et væld af sundhedsfordele, såsom:

 • Blokering af fedtceller
 • Reduktion af aldringstegn
 • Fremskyndelse af vægttab
 • Antioxidering og antiinflammation
 • Udrensning af din krop 


Digest it – colon cleanse

Digest It er et populært produkt, som kun kommer fra en engelsk producent som sender til Danmark. Ifølge producenten får du følgende gavn ud af den:

 • Øget energi
 • Vægttab
 • Reduceret væskeophobning
 • Hjælper mod forstoppelse
 • Udrensning generelt

 

Alle vores kroppe er sprængfyldte med bakterier, men det er ikke alle bakterierne som vil kroppen godt. Men probiotika kan man udrydde de skadelige bakterier som gør, at man får det skidt. Du kan ernære kroppen med probiotika ved at ændre på din kost, men hvem har tid til det? Det er muligt at få alle de gode bakterier ved at tage de her piller uden at tænke på kalorier.

vores konklusion om udrensningskure

top-udrensningskure

Vi vil naturligvis gerne se godt ud og have det godt. Der findes hundredevis af kure og hurtigfiksplaner, men man bliver nødt til at starte indefra for at opnå de bedst mulige resultater. Udrensningsprodukter er en af de bedste måder at få det bedre og blive sundere på. Der er forskellige formål ved at bruge Detox Tone, Cleanse-Rite Colon Cleanse, Resveratrol, og Maximum Digestion Probiotic, men de er alle naturlige løsninger til en sundere hverdag. Der findes et hav af udrensningskure på markedet, så det er vigtigt, at man holder øje med hvad der er naturligt, nemt at bruge, praktisk, og effektivt. De bedste udrensningskure er dem, som er lette at følge. Naturlige produkter skal kun bruges til helbredsmæssige formål. Skrappe kemikalier kan skade kroppen og er aldrig resultaterne værd.

Hvis du har brug for endnu et værktøj i din kamp for en sundere livstil, så bør du overveje et af disse produkter. Vi har alle forskellige behov og man kan heldigvis skræddersy produkterne så de virker bedst for en selv. Fra nu af har jeg tænkt mig at bruge disse produkter til at udrense min krop og få flere probiotiske stoffer ind i systemet.

Naturlige Udrensningskur midler

Hvis du gerne vil rense ud i din krop, er det vigtigt at prioritere dit valg af fødevarer.

Undgå disse ting:

 • Spis så lidt kød som overhovedet muligt. Det samme gælder for fisk, kylling og æg, der alle er svære for dit tarmsystem at fordøje. Skift dem i stedet ud med friske, organiske grøntsager og urter, der er langt nemmere at fordøje. 
 • Undgå mejeriprodukter, herunder smør, ost og yogurt, der alle har en negativ effekt på slim-membranen.
 • Reducer dit indtag af kaffe, sort te, sodavand og alkoholiske drikke så meget som overhovedet muligt, da alle disse ting har en negativ effekt på dit nervesystem.
 • Slut med sukker, søde sager, kager og produkter der indeholder kunstige sødestoffer. Alle disse ting har en negativ effekt på dit blodsukker og dit nervesystem.
 • Hold dig fra auberginer, tomater og kartofler, hvis du er allergisk.
 • Reducer dit indtag af hvede og havre, der begge indeholder gluten, som er utrolig svært for kroppen at fordøje.

Inkluder disse ting:

 • Spis masser af forskellige grøntsager, som er nemme at fordøje.
 • Inkluder forskellige urter og krydderi i din madlavning, da disse ting fremskynder fordøjelsesprocessen.
 • Spis masser af nødder og mandler.
 • Brug kun plantebaseret fedt fra ting som olivenolie og kokosolie.
 • Skift komælk ud med mandelmælk.
 • Spis bønner i stedet for kartfofler.

Udrensningkur er ikke en kur som sådan. Det handler mere om at erstatte produkter, der er svære at fordøje med letfordøjelige alternativer. Spist sundt, så skal du nok se resultater på ingen tid.

Udrensningskur Bivirkninger

Når du renser ud i din krop, kan du opleve bivirkninger såsom hovedpine, træthed og ubehag. Disse bivirkninger forekommer dog sjældent, så ingen grund til bekymring. Det er alt sammen en naturlig del af processen. Hvis du føler dig skidt tilpas, husk altid at kontakte din læge for en sikkerheds skyld.

Når du renser ud i din krop, er det vigtigt at tage B og C vitaminer samt magnesium og zinc. udrensningkur får kroppen til at frigive mange frie radikaler, og det er derfor vigtigt at få masser af antioxidanter ind i din kost, som kan beskytte dine celler.

Efter et par dage bør bivirkningerne langsomt forsvinde af sig selv og blive erstattet med fornyet energi og renere hud. Du vil føle dig bedre end nogensinde før.

Får at opnå det bedst mulige resultat, skal du også undgå rygning og forurening generelt, både derhjemme og på arbejdet. Husk også at slappe af og undgå stressfulde situationer; gå en tur i skoven eller i parken, og cykel i stedet for at køre på arbejde.

Hvis du har brug for mere vejledning, spørg din doktor til råds. Husk altid, at eksperterne ved bedst.

Kombiner naturlige midler og kosttilskud

For at opnå de bedste resultater, vælger mange mennesker at kombinere naturlige og kunstige midler. Det er dog vigtigt at sætte sig specifikke mål og finde ud af, hvor mange dage man har tænkt sig at bruge på sin udrensning. I mange tilfælde varer en udrensningkur 3-8 dage. Det kan dog tage længere tid, alt efter behov. Før du beslutter dig for at rense ud i din krop, skal du sætte dig selv nogle klare mål, så du hele tiden har noget at gå efter, selv når du oplever nogle af de fornævnte bivirkninger. Husk, at dit mål ikke er at tabe dig, men at få en sundere krop.

*Alle oplysninger og ressourcer på denne side er baseret på hjemmesidens meninger, medmindre andet specificeres. Disse oplysninger er udviklet til at informere læserne, så de kan træffe de bedst mulige beslutninger for deres helbred. Diskuter eventuelle valg med egen læge for at finde frem til, hvad der er bedst for dig. Vi er ikke læger, så alle meningerne og synspunkterne på denne hjemmeside er vores egne. Oplysningerne skal bruges til informationsindsamlende formål, men erstatter ikke et forhold med en kvalificeret læge. Derudover blive vi også betalt en procentdel af salget der går via vores hjemmeside, som vi kan bruge til mere research og udvikling af vores side. Vi hævder ikke, at vi er kvalificeret til at uddele medicinsk rådgivning. 

Læs om slankepiller her, hvis det har interesse.

Grøn Kaffe
Testosteron piller
Kreatin
Proteinpulver tilbud
Detox Kur

 Kilder:
TV2
Woman

V