Keto diæt – Din innovative måde at tabe hurtigt og enkelt

I dag kan dine mål for vægttab nås hurtigt og uden at du sulter dig selv. Alt på grund af den innovative Keto diæt. Keto diæt er det 21. århundredes mest populære vægttab løsning, der hjulpet millioner af mennesker hele verden rundt med at tabe sig hurtigt.

Hvad gør den så innovativ, tænker du måske – keto diæten bryder de traditionelle diæt principper og i stedet for at foreslå dig at begrænse dit indtag af fedt, giver den dig mulighed for at spise produkter med højt indhold af fedt og lavt indhold af kulhydrater. Så begrænser indtaget af kulhydrater.

Hvis du har hørt om LCHF diæten, så er du bekendt med Keto diæten, da Keto er den strengeste type LCHF og den som begrænser dit daglige indtag af kulhydrater.

Når du er på Keto diæten, går din krop ind i ketose – en proces, hvor din krop forbrænder fedt til energi i stedet for kulhydrater. På denne måde kan din krop hurtigt slippe af med alle de stædige fedtstoffer, og du vil kunne nyde en slankere krop såvel som et klart sind.

Ketogen diæt principperne er nemme. Du skal bare skære kulhydraterne fra og spise mad, der er højt i fedt, såsom bacon, bøf og smør.

keto

For at opnå det bedste og det hurtigste resultat af vægttab kan Keto diæten kombineres med Keto-kosttilskud, der forbedrer virkningerne af kosten. På denne måde vil du se dig selv at tabe mere vægt på kortere tid uden at miste fornøjelserne af maden.

Hvad er keto diæt?

Keto diæt er en innovativ diæt metode, der i stedet for kulhydrater forbrænder fedt for at give din krop energi.

I mange år blev det foreslået, at fødevarer med et højt fedtindhold er dårligt for os. Det førte til, at butikkerne er fulde af produkter med højt sukker og lavt fedtindhold. Højt sukkerindhold betyder at kroppen får en masse kulhydrater. Et overforbrug af dette førte til vægtstigning, hvilket førte til et højt fedme forhold i verden.

keto

Nu viser undersøgelser, at du skal spise på en anden måde for at være fit og sund. I stedet for at spise fødevarer med højt sukkerindhold uden fedt i det, bør du begynde at spise mad, der indeholder lavt kulhydrat og højt fedtindhold.

Så Keto diæt betyder at sænke dit kulhydrats indtag ved at eliminere fødevarer, der indeholder store mængder stivelse og sukker. I stedet skal du spise flere grøntsager og fødevarer, der har en høj procentdel af fedt i dem.

Sådan fungerer Keto diæt

Når du først holder op med at spise mad med store mængder sukker og stivelse, vil sukkerniveauet i din krop stabilisere sig, såvel som niveauet af insulin vil falde. Insulin er også kendt som det fedt holdende hormon. Så vil din krop gå ind i ketose og begynde at forbrænde fedt for at producere energi i stedet for kulhydrater. Keto blev så populært, fordi det hedder kosten, når du ikke behøver at sulte dig selv eller motionere for at tabe dig.

En af de største fordele ved denne kost, der gør den så attraktiv er, at du ikke længere behøver at fokusere på dit kalorieindtag. Du skal bare spise ægte, forarbejdede fødevarer, som kød, ost og grøntsager.

Keto diæt hjælper dig ikke kun med vægttab, det hjælper dig også med andre sundhedsforebyggende elementer, som f.eks. lavere blodsukker. Dette videnskabeligt bevist.

Selvom Keto-kosten kan følges sikkert af de fleste, bør enhver der ammer, højt blodtryk, eller diabetes bør konsultere deres læge, før de begynder at følge denne diæt.

Hvad du skal spise og drikke under Keto Diæt

Nedenfor finder du en liste over de ingredienser du bør spise for at følge en ketogen kostplan:

keto-diæt
 • Kød – vælg hvilken som helst type af kød du nyder at spise: fra okse til fjerkræ. Spis også de varer med en masse fedt, såsom bacon og kylling skin.
 • Fisk og skaldyr – Fisk og skaldyr gælder de samme regler som at spise kød. Spis så meget som du vil have af enhver type du ønsker. Du vil også drage fordel af høje mængder af omega-3 syrer, som gavner dit helbred.
 • Æg – Alle æg og alle variationer af æg (spejlæg, røræg m.v.) er godkendt. Kog dem som du vil: stegt, scrambled, omeletter, selv med sprød bacon.
 • Grøntsager, der vokser over jorden – dybest set kan enhver grøntsag spises, når man følger Keto diæt, især grønne: grønkål, spinat, squash, aubergine, spinat, agurk, avocado, salat. Keto betyder at du begrænser dit kulhydratindtag til < 20 g pr. dag, så du kan muligvis begrænse dele af visse grøntsager som tomater og peberfrugter.
 • Natur Fedt og saucer med højt fedtindhold – Det er ikke en hemmelighed, at smør får alt til at smage bedre for alle, der nyder at lave mad. Ved at gå på Keto diæt kan du tilberede alt i smør uden at få det dårligt over at spise det. Også når det kommer til saucer som hollandaise, er det altid bedre at forberede dem hjemme. Ved at gøre det, ved du præcis, hvilke ingredienser der er i dem. Husk, at nogle købte saucer kan indeholde stivelse eller i andre termer – kulhydrater. Vegetabilske olier er også gode for dig, såsom olivenolie og kokosolie.
 • Mejeri: Vælg dem, der har et højt fedtindhold, såsom ost, græsk yoghurt, smør og fløde. Husk at du skal være forsigtig med mælk, især med reduceret fedt mælk – de indeholder en masse mælkesukker.
 • Nødder og bær – Selv om du skal begrænse dig fra kulhydrater, er en snack en gang imellem tilladt, især hvis du vælger de forarbejdede varer. Du kan spise nogle nødder med højt fedtindhold, såsom cashewnødder eller macadamianødder, samt nogle bær – Blåbær og hindbær er de mest keto diæt venlige.

TIP: Læs altid varedeklarationen – Hvis du køber forarbejdede fødevarer, skal du vælge de produkter, der har mindre end 5% kulhydrater i dem.

TIP: For at fremskynde Keto diæt virkningerne (forbrændingen af fedt i stedet for kulhydrater til energi), Tilføj kosttilskud, der vil sætte din krop i ketose og øge fedtforbrændingen.

Når det kommer til Keto diæt venlige drikkevarer, kan det være svært for dem, der har en sød tand, at sige nej til drikkevarer med et højt sukkerindhold. Nedenfor er en liste over keto-venlige drikkevarer samt et nyttigt tip, der giver dig mulighed for at nyde en lækker drink en gang imellem:

 • Vand – Drik så meget du vil under Keto diæt, med eller uden brus, så længe du får rigeligt. Noget vand med smag er tilladt, men husk at tjekke hvor meget sukker der i.
 • Kaffe og te fungerer også perfekt sammen med Keto diæten. Ideelt set bør du drikke det uden tilsætninger, hvilket betyder ingen sukker og mælk.
 • Rødvin, hvidvin og champagne – Bedste alkohol valg, der fungerer bedst med Keto. De er lave på kulhydrater. Sørg for at tage tørre vine og brut champagne.

TIP: Når du er på Ketogen diæt og til tider får lyst til noget sødt at drikke, skal du vælge ‘zero-sukker’. Sødestoffer er fremskreden i løbet af de seneste år, og de smager oftest så godt (eller endnu bedre) end de sukkerholdige. Sørg for ikke at drikke for mange af dem, vand er altid den sundere løsning, men dette hjælper med at holde sig væk fra sukker.

Hvad du skal undgå under Keto diæt

Da du har masser af lækkert mad på din Keto diæt liste over ting du bør spise, så det bør ikke være svært at sige nej til:

keto-diæt
 • Sukker – Under Keto diæten er det din værste fjende. Undgå slik, sodavand, kager, pastier, morgenmadsprodukter, is. Hvis du har trang, kan du erstatte noget sukker i dit liv med kunstige sødestoffer, dog bedre at holde sig til de naturlige produkter.
 • Stivelse – En anden stor produktgruppe, du bør undgå. Produkterne, der falder ind under denne kategori, er boller, brød, grød, mysli, pasta, kartofler. Undgå også kartoffelchips, pommes frites, popcorn og ris. En lille mængde af disse produkter kan bruges, men du bør strengt tælle dine kulhydrater.
 • Frugt – Selv om frugt indeholder naturlige sukkerarter, er der stadig mange kulhydrater i. Når du følger Keto diæt, vil frugter bremse dit vægttab, øge blodsukkeret og nedsætte dit stofskifte.
 • Øl – Øl er lavet af korn og er stort set flydende brød. Hvis du skal drikke alkohol så vælg et glas brut vin eller champagne.

Hvor mange kulhydrater kan du spise under Ketogen diæt?

Keto er den mest strenge udgave af de Lave Kulhydrater med Højt Fedtindhold (LCHF) og begrænser dit daglige kulhydratindtag til < 20 g. Her er de 3 lave kulhydrat-fedtfattige diætkategorier:

 • Keto diæt: Du indtager kun 0 – 20 g kulhydrater per dag
 • Moderat: Indtaget er begrænset til 20 – 50 g kulhydrater pr. dag
 • Liberal: 50 – 100 g kulhydrater per dag.

Hvis du er en nybegynder i slankekure og har lyst til at gå på en fuld Keto diæt, kan være for hårdt. Du bør starte fra den liberale LCHF-mulighed og trin for trin reducere dit indtag af kulhydrater. Men hvis du går på fuld Keto diæt, vil du drage fordel af hurtigt vægttab i det laveste tidsrum, da streng Keto diæt reducerer dit kulhydratindtag til et minimum og resulterer i forbrænding af mere fedt til energi.

For at fremskynde din slankeproces er det et godt valg at overveje at tage kosttilskud, der komplementerer din kost. I Ketogen diæt er det KETO advanced fat burner.

Keto fedtforbrænder er et vægttab kosttilskud lavet af naturlige ingredienser. Det vil hjælpe din krop til at forbrænde fedt i stedet for kulhydrater hurtigere og sikre, at du har energi hele dagen.

Hvad er KETO advanced fat burner?

KETO advanced fat burner er et revolutionerende kosttilskud, der hjælper med at øge forbrændingen af fedt som energi frem for kulhydrater. Det er et ideelt tilskud til at fremskynde vægttab processen, når du følger Keto diæten.

En kræftig fedtforbrændings keton BHB eller Beta-hydroxybutyrat er den aktive ingrediens i dette vægttab tilskud. Det er den første aktive ingrediens, der rent faktisk kan udløse den metaboliske tilstand af forbrændingen af fedt i stedet og kulhydrater eller også kendt som ketose.

keto2

Når du følger keto diæten, vil dette kosttilskud komplementere og fremskynde dit stofskifte, sætte din krop i tilstanden af ketose og forbrænde fedt i stedet for kulhydrater.

Ved at følge Keto diæt og ved hjælp af KETO advanced fat burner vil du:

 • Tabe vægt hurtigt
 • Få en slankere krop
 • Forbedrer din mentale sundhed
 • Få smalle muskler

Hvordan virker det?

Når du er på en keto-diæt, begynder din krop at forbrænde det akkumulerede fedt til energi i stedet for kulhydrater. Hvis du tager KETO advanced fat burner, supplerer den din kost og øger fedtforbrændingen for energi i stedet for kulhydrater.

Fedtet i kroppen er den perfekte kilde til energi, derfor når du går ind i ketose, vil du opleve forbedringer, ikke kun på kroppen men også i sindet. Ved at tage kosttilskuddet, vil du fremskynde fedt forbrændingsprocessen og vil drage fordel af høje niveauer af energi hele dagen.

Få de bedste resultater fra Keto diæt & KETO fedtforbrænder

Som nævnt før, fungerer dette vægttab tilskud bedst med Keto diæten. Derfor skal du med henblik på at opnå de bedste resultater fra slankekure + kosttilskuddet stræbe efter at distribuere din mad på følgende måde:

 • 5% kulhydrater
 • 25% protein
 • 70% fedt

Når du går på fuld keto diæt, skal du sørge for at tage et ‘før’ billede sammen med dine kropsmålinger. Sørg for at opdatere dit vægttab rejse regelmæssigt. For mange mennesker, når det begynder at blive svært, holder de resultater, vi allerede har opnået os kørende. Så sørg for at nedskrive din keto diæts fremgang!

Skriv dine resultater ned og sørg for at holde dig selv motiveret. Glem aldrig, at du er stand til hvad du sætter dit sind op imod.