Hurtigt vægttab – De Eneste 2 Måder at Gøre det Rigtigt.

Når snakken falder på vægttab – kan det hurtigt blive frustrerende, især hvis du ikke oplever et hurtigt vægttab. Det er derfor det er vigtigt at vælge en diæt der passer til din livsstil. I mange tilfælde er der to slags mennesker, dem der ønsker at tabe sig med træning og dem, der ønsker at tabe sig uden at træne.

Hvis du er typen der ikke nyder at være fysisk aktiv – så bliv ved med at læse. Hvis du hører til typen af folk der elsker at svede i træningscentret, klik her og læs den anden del af vores artikel.

Hurtigt vægttab uden træning

Hvis du ikke er fan af motion og stadig ønsker at drage fordel af hurtigt vægttab, er LCHF kur eller Keto diæten svaret. LCHF-kuren (lavt carb højt fedt) / keto diæt kræver, at du fjerner bestemte fødevarer fra din diæt, men kræver ikke nogen motion. At vælge Keto diæten betyder at du kan stoppe kalorieoptællingen, ingen motion og stadig se kilogram flyve af. Hvis du ønsker de bedste resultater, anbefales det altid et vælge at tage vægttab piller, der fremskynder ketose (brændende fedt til energi).

Hurtigt overblik over LCHF-kuren

I mange år blev det anbefalet at holde sig væk fra fødevarer, der er indeholder meget fedt, da det fører til fedme. Dette resulterede i, at butikkerne havde deres hylder fulde med ‘fedtfattige’ produkter, der skulle holde os fra at tage på. Men fleste af disse produkter blev fyldt med store mængder sukker.

Og ja, sukker er et kulhydrat, og alle kulhydrater, der ikke omdannes til energi, omdannes hurtigt til ekstra kilo. Og når du spiser en masse sukker, forårsager det ikke kun øget vægt, men også andre sundhedsmæssige problemer, såsom diabetes, højt blodsukker og meget mere.

I dag er det blevet videnskabeligt bevist, at fedt ikke er fjenden og det er den perfekte energikilde. Derfor anbefales det at reducere indtaget af kulhydrater og øge dit fedtindtag for at drage fordel af hurtigt vægttab, men også være ved bedre holdbred.

keto

Så for at opnå et hurtigt vægttab, uden at træne er alt du skal gøre, at skære kulhydraterne ud af ud af din måltidsplan og fokusere på at spise produkter med højt fedtindhold, såsom bacon, bøffer, æg.

Sådan virker LCHF kuren

Når du fjerner fødevarer, der indeholder store mængder kulhydrater i dem, går din krop ind i en tilstand kaldet ketose. Under ketose begynder din krop at brænde ophobet fedt for at producere energi i stedet for kulhydrater. På denne måde begynder din krop at fjerne de stædige kilo uden at træne, og du kan hurtigt se vægttabsvirkningerne på din krop. Der er heller ikke behov for at tælle kalorier længere, eller at sulte dig selv. Det er hovedårsagerne til, hvad der gjorde denne diæt så populær verden over med dens hurtige vægttabsresultater.

Andre bivirkninger af kosten indebærer bedre sundheds markører, bedre humør og klarere sind.

Sådan spiser du for hurtigt vægttab.

Dybest set, for at opnå de bedste vægttabs resultater, er du kun nødt til at følge 2 regler:

 1. Hold dit kulhydratindtag < 20g pr. dag
 2. Følg ‘ja’ og ‘nej’ mad listen:

”Ja” listen: spiser de fleste grøntsager der gror over jorden, alle typer fisk og kød, smør, æg og naturlige fedtstoffer.

keto-4

”Nej” listen: du bør undgå kulhydrater og madvarer der indeholder meget stivelse, såsom brød, pasta, ris, kartofler, og sukker.

keto-1

Ved at følge lav kulhydrat- høj fedt principperne kan du spise, når du vil, så længe du begrænser dit kulhydrat indtag, og ikke længere tæller kalorier. Også, hvis du ønsker at drage fordel af de hurtigste vægttabs resultater, bør du overveje at tage et supplement, der vil fremskynde ketose.
H

Så hvis du ikke falder ind under nogen ovennævnte kategorier, og er den type, der ikke nyder at træne, kan du læse mere detaljeret om kost her.

Sådan opnår du de hurtigste vægttabs resultater uden træning

For at opnå de hurtigste vægttabsresultater uden at træne, er det altid en god idé at tage et kosttilskud, der komplimenterer din kost, i dette tilfælde Keto Advanced Fat Burner.

Keto Advanced Fat Burner bliver fremstillet udelukkende af naturlige ingredienser og er en vægttab piller der hjælper din krop med at brænde fedt i stedet for kulhydrater hurtigere ved at give dig mere energi i løbet af dagen.

keto2

En stærk fedtforbrændings keton BHB eller Beta-hydroxybutyrat er den vigtigste aktive ingrediens i Keto Advanced Fat Burner. Det er den første aktive ingrediens, der faktisk kan udløse den metaboliske ketose tilstand eller afbrænding af fedt i stedet for kulhydrater.

Ved at følge LCHF-kuren og brug af Keto Advanced Fat Burner vil du:

 • Tabe dig
 • Få en slankere krop
 • Forbedre dit mentale helbred
 • Få slanke muskler

Hurtigt vægttab uden noget sved

Hvis du falder ind under kategorien af mennesker, der nyder en aktiv livsstil og ønsker at hurtigt vægttab ved at træne, bør du vælge kost med højt protein. Men husk, at dette kun vil fungere, hvis du vil holde trit med dit træningsregiment.

Når du vælger denne mulighed for hurtigt vægttab betyder, det at du bliver nødt til at forbrænde flere kalorier end du indtager. Det betyder at besøge træningscentret mindst 3 gange om ugen! Et sundt regiment fungerer også bedst med naturlige kosttilskud, der øger fedteforbrændingen samt muskelmasseopbygning.

Sund kost til hurtigt vægttab

Når det kommer til hurtigt vægttab med træning, skal du først sørge for at fordele dine måltider i henhold til din trænings tidsplan.

Hvis du nyder at træne om morgenen, skal du sørge for at spise en sund morgenmad Men for at opnå de bedste resultater i din vægttabsrejse og ikke føle dig tung under træningen, bør du afslutte din morgenmad mindst en time før den faktiske træning.

Kulhydrater giver hurtigt din krop energi, som du skal bruge under træningen, derfor bør du indarbejde kulhydrater i dit måltid før træningen. Mange undersøgelser har vist, at at tage kulhydrater før en træning vil forbedre din præstation, samt bidrage til at håndtere en træning med højere intensitet, som vil resultere i et hurtigere vægttab. Ingen spisning før en træning kan resultere i svimmelhed og følelsen af svaghed.

Hvis du vil træne inden for en time efter morgenmaden, skal du have en let morgenmad eller drikke noget som en sportsdrik. Sørg for at tage kulhydrater for maksimal energi.

Også, hvis du nyder kaffe, så lad være med at drikke det på en tom mave før træningen.

Her er nogle gode morgenmadsmuligheder:

 • Fuldkorn morgenmadsprodukter eller brød
 • Fedtfattig mælk og juice
 • Yoghurt med en banan
 • Nogle pandekager med bær
protein

Når det gælder spisning før du træner, skal du sørge for ikke at spise for meget, da det kan resultere i at du føler dig dårlig under træningen.

For meget spisning før træningen kan få dig til at føles svag. Spiser du for lidt, kan det resultere i at du har for lidt energi til at holde dig stærk i hele din træning. Og du vil gerne være stærk under din træning for at opnå dine vægttabsresultater hurtigt!

For at være sikker på at du ikke spiser for meget, så følg disse enkle regler:

 • Store måltider: bør spises mindst tre til fire timer før træning.
 • Små måltider & snacks: bør spises mindst en til to timer før træning.

Hvis din træning er tæt på, og du føler dig sulten, er en let snack okay, især hvis din træning tager længere tid end 60 minutter. Her er nogle gode snack muligheder:

 • En energi bar eller frisk frugt, som en banan eller et æble
 • Yoghurt eller en frugt smoothie
 • Peanut butter sandwich eller en fedtfattig granola bar
 • Sportsdrink

Mad efter du har trænet er lige så vigtigt som mad før.

For at hjælpe dine muskler med at komme sig, skal du spise et måltid, der er rigt på både kulhydrater og protein. For at opnå de bedste resultater med dit vægttab, skal måltidet spises inden for to timer, når du er færdig med din træning.

Her er nogle gode madvalg til efter træningen:

 • Yoghurt og frugt
 • Post-workout recovery smoothie
 • Magert kød på fuldkornsbrød med grøntsager
protein-2

Husk også at forblive hydreret!

Sådan opnår du de hurtigste vægttabs resultater

Hvis du gerne vil opnå de hurtigste og bedste vægttabs resulter, bør du altid benytte kosttilskud og naturlige vægttab piller der passer til din træning.

Ved at vælge at indarbejde kosttilskud i din træningsrutine, vil du træne mere effektivt. Tag kosttilskud og naturlige vægttab piller undervejs for at opnå dine mål og mærk en stor forskel i din motivation, når du begynder at se resultater hurtigere.

Her kan du gennemgå de bedste valg af det bedste proteinpulver og de bedste fedtforbrændingspiller, der vil lave dit fedt om til varme og energi, som du forbrænder under træningen.

Start i dag og opnå dine vægttabs mål hurtigere end nogensinde!