Grønne Kaffebønner

Grønne kaffebønner har været meget i nyhederne og er kendte for at være et effektiv slankemiddel. En kendt amerikansk læge fra fjernsyn der hedder Dr. Oz har givet god omtale om grøn kaffe.

Producenten siger at det er en af de reneste former for vægttabs piller. Deres piller indeholder uristet grønne kaffebønner der gør at kaffebønnerne stadig har deres effekt.

Her er hvordan grønne kaffebønner kan hjælpe dig:

  • Øget fedtforbrænding
  • Øget stofskifte
  • Forbrænder sukker inden det bliver til fedt

Produktet: Grønne Kaffebønner

Du kan også læse om andre slankepiller her.

 

Vægttab Med Grøn Kaffe

Den nyeste sladder i ernæring verdenen er den seneste link mellem grønne kaffebønner og vægttab. En nylig undersøgelse viste, at overvægtige personer mistet en betydelig procentdel af deres kropsvægt i en kort tid, når de forbruges grøn kaffebønne kosttilskud daglig basis. Lad os spilde bønnerne dennespændende nye oplysninger.

 

Universitetet i Scranton i Pennsylvania undersøgelse, præsenteret et møde i American Chemical Society, involveret 16 overvægtige eller fede personer, som tog kapsler indeholdende grøn kaffe bean uddrag. Emnerne, der tog lave doser af ekstrakt supplement, højere doser af ekstrakt supplement og placebo over en periode 22uger. Emnerne, der tog de grøn kaffe ekstrakt piller 30 minutter før et måltid tre gange om dagen.

 

Hele undersøgelsen, deltagerne ikke ændre deres spisevaner eller udøve regimer. Igennemsnit tabt undersøgelsens deltagere 17 pounds. Dette equaled kroppens samlede vægttab omkring 10 procent. Hvad er endnu mere interessant er, at deltagerne også en 16 procent fald i samlede kropsfedt. Dette er særligt lovende fordi emner gennemsnitlige daglige kalorieindtag var omkring 2.400 kalorier og de brændte et gennemsnit 400 kalorier ved motion. Denne kalorieindhold niveau alene ville ikke resultere i den dramatiske vægttab, der blev observeret med suppleret kaffebønne ekstrakt.
hvilke stof i grønne kaffebønner gør dem sådan fedt forbrændingsanlæg? Forskerne forklarede, at de ikke mener det er koffein. Forskerne foreslår, at de gavnlige virkninger af grønne kaffebønner kan tilskrives deres chlorogenic syre. Men, chlorogenic syre ikke stede i Ristede kaffebønner, fordi det er brudt under ristning proces. Undersøgelsens ledende forsker påpeger også, at der var nogen negative bivirkninger iagttaget fra at tage den grønne kaffebønner uddrag kapsler.
Betyder det, vi bør alle ud og købe grønne kaffebønner ekstrakt med forventning om, at vores overskydende vægt vil bare begynde at smelte ud? Ikke ligefrem. Når man ser resultaterne af den nye forskning, er det nødvendigt, at vi undersøger de særlige træk ved undersøgelserne, selv. Vi også se hele kroppen af forskning snarere end fokusere resultaterne af en enkelt undersøgelse, før vi kan drage konklusioner.
Selv om resultaterne af denne undersøgelse er temmelig banebrydende, er det vigtigt at bemærke, at denne undersøgelse har nogle begrænsninger. Studiet involverede kun 16 mennesker, og undersøgelsen, selv var kort. Derudover tog emner i denne undersøgelse kosttilskud, som ikke er det samme som forbruger hele fødevarer. Kosttilskud er ikke reguleret samme måde, at mad er.
Forskning grønne kaffebønner er stadig i sin vorden, men resultaterne af denne undersøgelse, især helt sikkert fortjener yderligere undersøgelse. Er behov for yderligere forskning, med væsentligt større grupper af deltagere, der er undersøgt for længere tid, før anbefalinger kan gøres til generelle offentlige.

Hvad er Grøn Kaffe?

AVA, mudder, sort te, tjære, vågne op juice. Uanset hvad vi kalder det, kunne afos uden mindst én kop kaffe under vores dag. Men mens vi alle kender de bryg øjenåbnende fordele, er der nye beviser for, at et uddrag af bønnerne kan have fedt-kæmpe potentiale.
Hvor det kommer fra: som navnet antyder, “grøn kaffe” er simpelthen uristet frø — aka bønner — fra Coffea, den plante, der giver os mange af vores morgen brygger. Kaffe indeholder hundredvis af stoffer, hvoraf mange kan have sunde fordele.
Hvad det vil gøre for dig: grøn kaffebønne ekstrakt har fået en hel del buzz for nyligsom et vægttab supplement. Mange hjemmesider sælge grøn kaffe piller, og en større kaffe selskab er selv begyndt at sælge drikkevarer tilsat ekstrakt.
Virker det? “Der er nogle data i forskning til at støtte tanken om, at chlorogenic syrei grøn kaffebønne kan have en effekt vægt og fedt tab,” sagde Lona Sandon,R.D., assisterende professor i klinisk ernæring University of Texas Southwestern iDallas.
Kun et par studier, dog have været gjort i mennesker snarere end dyr. Her er et nærmere kig resultaterne:
18 pounds mistede over fem måneder
En undersøgelse i Indien fundet at folk tager piller med grønne kaffebønner ekstrakt mistet et gennemsnit 18 pounds — 10 procent i deres legeme last — over 22 uger. Den undersøgelse, offentliggjort i Diabetes, metabolisk syndrom og fedme, testet to doser af ekstrakt — 700 og 1.050 milligram per dag.

Dr. Oz undersøgelse: 2 pounds tabt i 2 uger

Hvis du er i tvivl, ring The Dr. Oz Show-seriens Medical Unit reagerede brummermed sin egen undersøgelse. De omfattede flere mennesker i deres undersøgelse — 100 kvinder med eksperimentet kører to uger. Score-kvinder tager grøn kaffebønneekstrakt: 2 pounds mistet kvinder tager inaktive piller: 1 pund tabt. Hvorfor tæt?Alle deltagerne holdt en fødevare journal, som kan have gjort begge grupper “mereopmærksomme deres kost.”
Foreslåede indtagelse: The Dr. Oz undersøgelse brugte 400 mg tre gange omdagen, hvilket er lidt mere end den høje dosis i den indiske undersøgelse.
Tilknyttede risici/kontrol: Selvom ingen bivirkninger blev bemærket med enten den indiske eller Dr. Oz undersøgelse, den langsigtede sikkerhed grønne kaffebønner ekstrakt er ukendt. Undersøgelserne, der også ser ikke , om det er sikkert for folk med sygdomme som hjertesygdomme, eller dem at tage ordineret medicin.
“Den nederste linje her er bruge nogle sunde fornuft,” sagde Sandon. Her er tips fra eksperterne om valg af en sikker og effektiv produkt:
  • Overdriv ikke. Mere er ikke altid bedre — tager kun det beløb, der er anført flasken.
  • Kigge efter bivirkninger som hurtig hjerterytme, forhøjet blodtryk eller tegn en allergisk reaktion. Ikke tage, hvis du er allergisk over for kaffe eller koffein.
  • Motion og spise sundt. Intet slår denne kombination til at miste vægt. Det er også nyttigt at holde en fødevare journal (nu tilgængelig som smartphone apps).