TOP 4 PRODUKTER FOR AT FJERNE DOBBELTHAGE OG KALKUNHALS

annravn-slankepillerVi undersøger behandlinger der fjerner dobbelthage og kalkunhals, så du let kan finde de rigtige produkter der passer til dig. Mit navn er Ann Ravn og er stærk begejstret for sundhed og vægttab.


fjern-dobbelthage

Vi kender allesammen det at skulle fotograferes, og hvad end det er til klassefotoet, til facebook profilen eller de mere professionelle billeder til din LinkedIn eller CV, har de det til fælles at det som oftest er hovedet der er i centrum, og man sjældent ser meget andet.

På dine billeder er håret naturligvis sat som det skal sidde, og påklædningen selvfølgelig planlagt til sidste detalje. Men hvad gør man med den irriterende dobbelthage eller kalkunhals som bare ikke vil forsvinde uanset hvor mange timer du bruger i det lokale træningscenter? Og hvad med slap hud på halsen som, i bedste fald, får dig til at se 10 år ældre ud?

Dette er problemer som rigtig mange mennesker døjer med, undertegnede inklusive, men hvad kan man gøre ved det? Er det blot et spørgsmål om at bruge endnu flere timer i træningscentret, eller endnu flere ressourcer på den i forvejen-komplekse kostplan? Eller skal man sågar helt ud i plastikkirurgi?

Svaret er faktisk ganske enkelt: der er massevis af sunde farmaceutiske præparater, øremærket reducering af huden på halsen, og jeg vil i de følgende afsnit komme ind på, og sammenligne, fire veletablerede brands inden for dette område.

24k GULD – FJERN DOBBELTHAGEN

Vil du af med kalkunhalsen, og har du et generelt ønske om sundere og renere hud? Så er 24k Guld Mask et godt sted at starte til dig som vil have ”den fulde pakke” med hensyn til sund og pæn hud, og fungerer som en slags multipræparat med adskillige anvendelsesmuligheder og positive bi-effekter.

guld-halsmaske

Produktet er simpelt og let-anvendeligt, og har flere anvendelsesmuligheder end blot reducering af slap huden på halsen. For eksempel øges din generelle fedtforbrænding via forøget stofskifte samt fugter, renser og revitaliserer masken din hud generelt.

24k Guld masken placeres på halsen ved hjælp af den vedlagte rem, men kan også bruges i ansigtet generelt, og skal derefter blot passe sig selv i en halv time til 40 minutters tid. Efterfølgende tager du masken af, og masserer blidt din hud.

Tip: du kan med fordel måle din hage fra øre til øre, med et målebånd, før og efter behandling så du direkte kan måle resultatet af din behandling.

Ved hjælp af produktets kombination af E-vitamin, Corium 9235, Q10 Coenzym samt Skintronic Serum, opnår du relativt hurtige, og ikke mindst vedvarende og klinisk dokumenterede resultater, hvor du hurtigt kan smide op til flere centimeter af løs huden på halsen, alene ved de første par anvendelser.

Er du, som så mange andre, en kende skeptisk overfor om alle disse præparater nu også leverer hvad de lover, kan du med fordel lægge ud med at købe en 24k Guld Mask Trial Pack – den billigste af pakkerne – og selv vurdere om det er noget du ønsker at fortsætte med.

køb-slankepiller

Samlet set er 24k Guld Mask et ganske effektivt præparat til en markant reducering af løs hud på halsen, samt en generel forbedring af din huds sundhed, og det kan ses på dine billeder!

VEXUM.SL

Vexum.SL er en typisk hudcreme, dog med det anderledes formål at reducere slap huden på halsen, samt fjerne dobbelthagen.

vexum-fjern-dobbelthage

Anvendelsen er relativ simpel, og enhver person som har brugt solcreme eller lignende produkter ved hvordan man skal massere cremen ind i huden. Dette skal du gøre både morgen og aften, og her er det vigtigt at du har renset dit ansigt før du går i gang med behandlingen, hvis du ønsker optimal effekt.

De fleste brugere kan både se og mærke en reel forskel allerede efter de første par anvendelser, og i modsætning til 24k Gold-masken behøver du end ikke vente i mere end en halv time, da denne creme ikke er synligt placeret på huden ved hjælp af en fysisk rem. Altså kan du med Vexum.SL fortsætte din dagligdag, selv efter du har givet dig selv en ansigtsbehandling.

Vexum.SL virker grundlæggende gennem de to hovedingredienser: havalger samt hvedeprotein. Havalger ser vi regelmæssigt i hudopstramningsprodukter af enhver art, da de har en generel hurtigtvirkende opstrammende effekt på huden. Hvedeprotein sørger til gengæld for at huden modtager næring, og ikke bliver affugtet.

FAKTA: Det er klinisk dokumenteret at Vexum.SL kan reducere fedt på hagen med op til 86%.

køb-slankepiller

Overordnet set er Vexum.SL altså til dig som gerne vil af med dobbelthagen, samt reducere fedt på hagen generelt. Produktet påføres som typisk creme og kræver derfor en mindre aktivitet end 24k Guld når cremen påføres.

ECO MASTERS CREME

Eco Masters Creme er nok det nemmest-anvendelige produkt på listen. Den påføres grundlæggende på samme måde som Vexum.SL, men denne skal dog kun blive i huden i to minutter, hvorefter du oplever et umiddelbart ansigtsløft som kan vare i op til 8 timer.

eco-masters-creme

Som positiv sideeffekt vil du også opleve en reducering af rynker når du påfører cremen på huden, eftersom der dannes en let og naturlig hinde som beskytter mod solens UV-stråler.

Tip: For optimal effekt anbefales det at Eco Masters Creme påføres morgen og aften, de dage hvor du ønsker den påført, og det er naturligvis vigtigt at din hud er ren for make-up og lignende før den påføres.

Nogle af de vigtigste ingredienser i produktet er Argatensui, Liftensyl samt Easylliance, som alle har generelle opstrammende samt opløftende effekter på huden.

køb-slankepiller

Ønsker du ikke at benytte dine hudpræparater dagligt, men blot til enkelte lejligheder kan du med fordel investere i Eco Masters Creme, og tage den på før du skal i byen eller have taget et nyt billede.

U-VISAGE CREAM & DEVICE COMBO

U-Visage er for dig som ønsker et ansigtsløft lidt udover det sædvanlige, og gerne vil have en generelt mere tonet og fremhævet ansigtsmuskulatur, og er ligeledes det generelt dyreste af de fire produkter.

u-visage

I modsætning til, for eksempel, Eco Masters Creme, skal U-Visage bruges flere gange om ugen, eller sågar hver dag, for vedvarende effekter. Til gengæld vil du ved regelmæssig brug opleve en perment forøgelse af din ansigtsmuskulaturs fremtoning.

Til at starte med anbefales det at U-Visage benyttes i ansigtet et par minutter de steder i ansigtet du ønsker en effekt, for eksempel på kæben eller ved ørene. Når du har gjort dette i 8-12 uger, bør du kunne se en klar og tydelig effekt, hvorefter du kan trappe kuren ned til et par gange om ugen.

HUSK: For optimal effekt er det vigtigt at du smører din hud ind i creme før du benytter dig af U-Visage.

bestil-nu-1

Overordnet set er Elevate nok det af de fire nævnte produkter som har den mest permanente effekt. Tilsvarende kan det tage en del længere tid før resultaterne for alvor viser sig, og det er vigtigt du følger de generelle anvisninger i produktet som er naturligt mere komplekst end de tre andre nævnte.

KONKLUSION:  BEDST MOD KALKUNHALSEN

Alle disse fire produkter leverer synlige resultater for din hud og dit ansigt generelt, men har alligevel individuelle forskelle. Min personlige vurdering er at 24k Guld Mask generelt er det bedste at bruge for nybegyndere. Produktet er relativt nemt at påføre, og har en hel masse positive side effekter som flere af de andre ikke har. Ydermere er det muligt at købe den førnævnte 24k Guld Trial Pack hvis du lige vil have en generel følelse af hvordan denne slags produkter virker.

Dog skal du altid huske på at, uanset hvor stor en hjælp disse præparater kan give din hud generelt, og løs huden på halsen i særdeleshed, er produkterne et supplement til en i-forvejen-nogenlunde-aktiv hverdag, og kan altså aldrig erstatte sund og varieret kost, samt jævnlig motion.