De bedste aktivitetsur 2019

Et smartwatch eller et aktivitetsur er blevet et af de mest almindelige tilbehør i dag. Men det er ikke kun et innovativt udseende tilbehør. Det kan også tracke og overvåge dit helbred.

Ved at bruge et aktivitetsur til at overvåge dine daglige aktiviteter, sikrer du, at du har oversigt over vigtige parametre, såsom hjertefrekvens, sovevarighed og kvalitet, daglige skridt og meget mere.

Et aktivitetsur er et godt tilbehør til dem, der nyder en aktiv livsstil, dyrker sport regelmæssigt og vil spore deres fremskridt for at holde sig motiverede.

At have et aktivitetsur er brugbart selv for dem, der ikke dyrker motion særlig tit, da de simpelthen kan overvåge deres sundhedsstatistikker og tælle daglige skridt.

Vi har undersøgt forskellige producenter, der tilbyder et stort udvalg af aktivitetsure og har håndplukket de bedste aktivitetsure tilgængelige i 2019, baseret på kvalitet og pris med funktionalitet og design i tankerne.

Vores vinder er nye HealthWatch aktivitetsur – et trendy og funktionelt smartwatch, der hjælper dig med at tracke dine daglige fysiske aktiviteter.

Hvorfor har du brug for et aktivitetsur?

Et aktivitetsur er en nyttig gadget til hverdagsbrug. Du vil ikke kun have et funktionelt ur, som kan vise tiden, men du vil også have et ur, der kan vise din puls, tælle dine daglige skridt for at se, om du har nået de mindst 10.000 anbefalede om dagen, og om du får nok søvn.

aktivitetsur

At se på dine sundhedsparametre er ekstremt vigtigt for alle, der dyrker motion regelmæssigt. Ved at bruge et aktivitetsur vil du være i stand til at tracke de kalorier, du brænder under en træning og kontrollere, hvornår du når den perfekte puls, når du dyrker sport. Ved at bruge et aktivitetsur til at kontrollere disse ting, vil du være i stand til at optimere din træning uden at sætte dig i fare for at overskride din krops grænser.

Når du surfer på internettet, kan du finde mange aktivitetsure, som du kan købe billigt for priser omkring 200 DKK og også nogle, der koster mindst 1500 DKK.

For at gøre din research nemmere, har vi tjekket mange smartwatches fra forskellige udbydere og fundet det, der har det bedste forhold mellem pris og kvalitet, langvarig holdbarhed og blev skabt med designet i tankerne.

HealthWatch – det bedste aktivitetsur i 2019

Som du kan gætte fra titlen, er dette ur fokuseret på dit helbred. Med dette i tankerne blev der skabt et kraftig aktivitetsur, der kunne hjælpe dig med at spore dine sundhedsparametre præcist i løbet af dagen. Det er ligegyldigt, om du slapper af, laver intensiv træning eller sover. Ved at have HealthWatch aktivitetsuret på dit håndled vil du have fordel af:

  • Nøjagtige data om din puls, ilt i blodet og blodtryk
  • Fuldt overblik over din daglige fysiske aktivitet
  • Du kan have det på 24/7 (selv når du svømmer!)
  • Langvarig garanti
  • Overvågning af din søvn
  • Modtag opkald, meddelelser og vejrmeddelelser
  • Spil musik og skift sange på farten
  • Tag billeder gennem din telefon
  • Android og IOS kompatibel app

Track din puls, blodtryk og ilt i blodet

Når det kommer til motion, er det ekstremt vigtigt at tracke dine vitale parametre, især din puls, blodtryk og ilt i blodet. Derfor er det godt, når en enkelt enhed kan gøre det for dig. Og ja, det er hvad et aktivitetsur kan gøre for dig.

aktivitetsur

Vigtighed af at tracke din puls

Når du dyrker sport, er det vigtigt at finde den perfekte balance mellem frekvens, varighed, intensitet og tilstand. For at finde denne perfekte balance er din puls en af de vigtigste indikatorer.

Ved at tracke din puls med et aktivitetsur når du træner, kan du til enhver tid kontrollere din puls og se om den er for høj eller for lav til at opnå den perfekte kalorieforbrænding.

aktivitetsur-2

At tracke din puls med et aktivitetsur vil hjælpe dig med at justere øvelsens intensitet. På denne måde vil din rutine matche dine mål uden at overskride din krops evner. For at sige det med andre ord, vil det mindske muligheden for at sætte dit helbred i fare.

HealthWatch aktivitetsur viser din puls under hele din træning og hjælper dig med at sikre, at din puls ikke er for høj eller for lav. Husk, at hvis du har en puls, der er for høj, kan det medføre alvorlig skade på dit generelle helbred.

Vigtighed af ilt i blodet og blodtryk

Højt blodtryk, videnskabeligt kaldet hypertension er kategoriseret som en af de mest almindelige kardiovaskulære tilstande. Denne tilstand kan føre til meget alvorlige sundhedsmæssige problemer, der endda kan forårsage død. Blandt de mange hypertension forårsagede sygdomme er de mest almindelige at få et slagtilfælde eller en hjertesygdom.

HealthWatch aktivitetsur vil tjekke dit blodtryk 24/7, og du kan tjekke det, når du føler det nødvendigt. Selvom du ikke træner ofte og aldrig har følt nogen symptomer på højt blodtryk, vil dette aktivitetsur give dig oplysninger, hvis du sandsynligvis vil udvikle højt blodtryk.

Så selvom du ikke dyrker sport ofte, er det vigtigt at holde styr på dit blodtryk. Især hvis du har en historik med problemer med dit blodtryk, eller sådanne problemer løber i familien.

Fuld oversigt over din daglige fysiske aktivitet

Overvågning af din daglige fysiske aktivitet er afgørende, hvis du vil være mere sund. Overvågning af fysisk aktivitet er ikke kun for folk, der regelmæssigt dyrker sport, men for alle, uanset deres alder eller hyppighed af fysiske aktivitet.

At have et fitnessur til at tracke din daglige fysiske aktivitet hjælper dig med at overvåge din daglige aktivitet, skridt og andre vigtige oplysninger, der kræves for at opretholde en sund krop.

Ved at bruge HealthWatch vil du vide, om du gør, hvad du kan for at holde din krop sund. Uret vil også give dig motivation til at forbedre dig.

Du kan have det på 24/7 (selv når du svømmer!)

Aktivitetsuret er IP67-certificeret og fuldstændig vandtæt.

Så HealthWatch -aktivitetsuret ser godt ud på dit håndled med alt tøj, og du kan tage det med dig, uanset hvor du er.

IP67-certificering betyder, at dit ur er helt vandtæt. Det sidste nummer 7 betyder også, at det kan være i vand på op til 1 meters dybde. Generelt kan du bære det 24/7, selv når du går i bad eller svømmer.

Du bør dog tage uret af, hvis du dykker, da det kun kan klare op til 1 meters dybde.

3 års garanti

HealthWatch-aktivitetsuret er ikke kun vand- og støvsikkert, den leveres også med en 3 års garanti, der sikrer en lang levetid. Og det er meget for et aktivitetsur. En langvarig garanti sikrer, at du får en høj kvalitet og et produkt med en lang levetid.

Spild ikke penge på lavkvalitets og dyre fitnessure. Få et aktivitetsur med det perfekte forhold mellem kvalitet og pris – HealthWatch aktivitetsuret.

Det bliver meget irriterende, når du skal købe et nyt aktivitetsur hvert år. Så vi anbefaler at købe et langvarigt produkt som HealthWatch aktivitetsuret.

Overvåg din søvn

Søvn er en af de væsentlige faktorer, der afgør dit humør, din vægt, træningsevne, produktivitet, energi og meget mere. Ikke at overvåge din søvn kan resultere i for lidt hvile, tab af energi, produktivitet og vægtforøgelse.

HealthWatch fitnessuret vil hjælpe dig med at tracke din søvn korrekt. Du kan overvåge det via en speciel app på din smartphone eller direkte på dit aktivitetsur. Det er videnskabeligt bevist, at folk er mere tilbøjelige til at ændre deres vaner, når de overvåger dem.

Så vælg at følge dine søvnmønstre for at forbedre ikke kun dit helbred, men også din generelle trivsel.

Modtag opkald, meddelelser og tjek vejret

Det er ligegyldigt, om du er midt i et vigtigt møde eller halvvejs igennem din træning. HealthWatch-aktivitetsuret sikrer, at du ikke går glip af vigtige opkald eller meddelelser. Enheden er kompatibel med IOS- og Android-smartphones, så du vil altid være opmærksom på, hvad der sker.

Hvis du løber eller går en tur, kan dårligt vejr og regn være en hindring for din rutine. Så, at have vejrudsigten på dit håndled kan være praktisk. Og dette aktivitetsur vil gøre det muligt for dig.

Så HealthWatch -aktivitetsuret hjælper dig ikke kun med at tracke din søvn, skridt, hjertefrekvens og andre sundhedsparametre, men det vil også være nyttigt at tracke dine daglige udendørsaktiviteter.

Spil musik & skift sange på farten

At lytte til musik reducerer kedsomhed fra gentagne træningsrutiner. Det kan også forbedre den generelle kvalitet af din træning. Hvor godt er det ikke lige at have en effektiv træning, der ledsages af musik, du nyder?

Synkronisering af musik med din træning hjælper dig med at bevæge sig hurtigere, så din træning er mere aktiv. En god sang vil give dig motivation og få dig i bedre humør. Aktiviteter som cardio kræver, at du holder din puls og aktivitet på et kontinuerligt niveau. Så med HW aktivitetsur vil du være i stand til at gøre begge dele nemt.

Alle ved, at hvis du har brug for at skifte musik i løbet af dine træningsprogrammer ved at tage din telefon ud af lommen, bliver det mere irriterende end behageligt. Derfor er HW-aktivitetsuret den bedste gadget til hurtigt at skifte mellem sange.

HealthWatch-aktivitetsuret afspiller og sætter musik på pause, samt ændrer sange med et enkelt klik. Sådanne funktioner er meget nyttige, når du vil have din musik til at matche din træning.

Tag billeder via din telefon

Den bedste måde at tracke dine fremskridt på er ved at tage billeder. Hvorfor? At tage billeder viser dig dine fremskridt, og det er den bedste motivation til at holde dig i gang.

Regelmæssig træning og vægttab kan være hårdt, så det er vigtigt at holde din motivation oppe. Og den bedste måde er at fejre de mål, du allerede har opnået.

Dette aktivitetsur kan hjælpe dig med at spore tracke kalorier og træning, men også tage fjernbilleder.

At tage et kvalitetsbillede af dig selv kan være kompliceret. Selv ved hjælp af et selfie, skal du tage mange billeder for at fange dig selv i samme vinkel, samme lys osv.

aktivitetsur-2

En enhed, der styrer dit telefon kamera fra en afstand, hjælper dig med at tage flotte billeder. HealthWatch aktivitetsuret vil gøre præcis det. Der er ingen grund til at have to separate enheder, når dit ur kan hjælpe dig med det.

Android og IOS kompatibel app

Det er ligegyldigt, om du bruger IOS eller Android, HealthWatch aktivitetsur er perfekt kompatibel med begge operativsystemer. Som du sikkert har bemærket, er nogle aktivitetsure kun kompatible med ét operativsystem, Android eller iOS.

Du skal blot downloade appen til din smartphone og forbinde den med dit aktivitetsur. Hvis du på et hvilket som helst tidspunkt beslutter dig for at skifte mellem operativsystemerne, vil du ikke have problemer med at fortsætte med at overvåge dit helbred.

Så hvad venter du på? Få dit aktivitetsur i dag!